Αλλαγές / Επιστροφές Προϊόντων

Για όλα τα προϊόντα που αγοράζετε από το vrestapanta.gr μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή ως προς το μέγεθος, το χρώμα ή το σχέδιο. Η περίοδος κατά την οποία ο πελάτης μπορεί να ζητήσει να επιστρέψει το προϊόν που έχει παραλάβει και να ζητήσει αλλαγή μεγέθους, είναι 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη (εάν το προϊόν αντικατάστασης έχει αξία μεγαλύτερη των 40,00€, διαφορετικά η χρέωση είναι 3,00 €), ενώ για κάθε αλλαγή μετά την πρώτη, η επιβάρυνση ανέρχεται σε 4,00 € ανά προϊόν (Μόνο με courier).
Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος μέσω e-mail στο info@vrestapanta.gr ή τηλεφωνικώς στο 211 0157444. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα  βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, εντός της αρχικής συσκευασίας τους. Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται  με την απόδειξη  που λάβατε με την παραλαβή του.

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Επιστροφή χρημάτων / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, και δεν επιθυμείτε την αντικατάστασή του με κάποιο άλλο προϊόν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email στο info@vrestapanta.gr ή τηλεφωνικά στο 211 0157444.
(Η επιστροφή δεν ισχύει για προϊόντα με προσωποποιημένη χάραξη)

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 5€.
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν, εντός της αρχικής συσκευασίας τους.
Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μέσω Piraeus Bank!

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
el